Lipun jalat

Lipputankon jalat

Laadukkaat lipun jalat on varustettu pyörivällä alustalla, jolloin lippu pyörii tuulessa eikä kaadu niin helposti. Näin ulkona oleva lippu pysyy paremmin pystyssä ja näyttää myös paremmalta.

Nykyaikaisten kevytlippujen muotoa ja korkeutta voidaan muuttaa valitsemalla vastaava tanko ja vaihtamalla tarpeen mukaan myös jalkaa. Näin samaa lippua voidaan käyttää esimerkiksi messuilla, rannassa, lumessa tai kesätapahtumissa. Jokaiseen jalkaan voidaan tarvittaessa asentaa myös erilaisia lipputankoja.

Tällaisilla jaloilla on yleensä myös oma kantolaukku.

Mainoslipun ristikkojalka

Kiertämällä kokoontaitettava jalka sopii asfaltti- ja betonipinnalla, kovalla pinnalla sekä sisätiloissa tapahtuvaan käyttöön. Jalka on painava ja tukeutuu leveälle pinnalle. Vakautta voidaan parantaa kiinnittämällä jalka päistään alustaan vastaavien naulojen avulla.

Auton painolla kiinnitettävä beach flag

Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ulkotapahtumien yhteydessä. Helppo ja nopea asentaa sekä tasaiselle nurmikolle että asfaltille. Lipunjalka asennetaan autopyörän alle, joka toimii painona ja tekee lipusta erittäin vakaan.

Auton painolla kiinnitettävä lipunjalka
Auton painolla kiinnitettävä lipunjalka

Maapistin

Sopii lipun nurmikolle sekä sorapinnalle pystyttämiseen ja voidaan kiinnittää myös jäähän. Kaksi maahan työnnettävää piikkiä pitävät jalan paikoillaan. Asenna jalka kovaan pohjaan esimeriksi vasaran avulla.

Kierretävä ruuvijalka

Sopii hiekassa, lumessa ja muulla pehmeällä pohjalla tapahtuvaan käyttöön. Jalka kierretään maahan.

Levyjalka

Tätä jalkaa voidaan käyttää asfaltti- ja betonipinnalla tai sisätiloissa. Jalka on painava ja litteä, joten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa on paljon ihmisiä.

Yleinen lipunjalka
Beach flag lipun levyjalka

Jalat kovaan käsittelyyn

Laadukas ja edullinen 6 kg lipunjalka. Valmistettu kierrätetystä muovista.

Beach flag lipun jalka kovaan käsittelyyn
Beach flag lipun jalka kovaan käsittelyyn

Katso myös banderollit ulkokäyttöön ja ulkomainostelineet, sekä muut kuvatelineet.