Mainosteline

Rollupit on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun mainoksen asennusnopeus on tärkeintä.

Pop up seinä on isokokoinen, helposti asennettava mainosseinä. Asentaminen on nopeaa ja seinä vie pakattuna vain vähän tilaa.

Uuden aikakauden messurakenne. Se on  poikkileikkaukselta 10×10 trussi. Riippuen ratkaisusta on seinä osittain tai täysin peitetty suurkuvatulostetulla kankaalla. Trussi on helposti laajennettava, kevyt ja kestävä rakenne. Niista saa erikokoisia ja -muotoisia ständeja messuille, kauppaan, tapahtumiin, näyttelytiloihin ​​ja toimistoon.

Moduulirakenteinen messutiski on helposti koottava, pakattuna kevyt ja kooltaan kätevä pöytä / tiski messuille, tilaisuuksiin, esittelyihin sekä tuote-esittelyihin.

Rajaustolpat rajausnauhalla on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Telttakatos on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää varikkona tai seinien kerä saa siitä myöskin kokonaisen talttan.

Suurkuvatulostus on synteettisen kankaan 4-väritulostus mainos- tai sisustuskäyttöön.  Meidän tulostusleveys on 3,2m ja -pityys riippuu materiaalista.

Valokaappi / valotaulu on erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettu sekä tuotemerkkimainoksiin sopiva valomainos.

Kaikki nämä ja muut mainostelineet myy kätevästi
Comdecor OY
Laki 26, 12915
Tallinn, Viro
sähköposti: sales@mainostelineet.eu
Verkkokaupan löydät mainostelineet.eu