Mainosteline

Rollupit on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun mainoksen asennusnopeus on tärkeintä.

Pop up seinä on isokokoinen, helposti asennettava mainosseinä tai kuvausseinä. Asentaminen on nopeaa ja seinä vie pakattuna vain vähän tilaa.

Uuden aikakauden messurakenne. Se on  poikkileikkaukselta 10×10 trussi. Riippuen ratkaisusta on seinä osittain tai täysin peitetty suurkuvatulostetulla kankaalla. Trussi on helposti laajennettava, kevyt ja kestävä rakenne. Niista saa erikokoisia ja -muotoisia ständeja messuille, kauppaan, tapahtumiin, näyttelytiloihin ​​ja toimistoon.

Moduulirakenteinen messutiski on helposti koottava, pakattuna kevyt ja kooltaan kätevä pöytä / tiski messuille, tilaisuuksiin, esittelyihin sekä tuote-esittelyihin.

Esitetelineet toimistoon, myymälän, julki- tai liiketilaan. Tasokas muotoilu, tukevat ja käyttövarmat rakenteet. Myöskin pöydälle tai tiskille tarkoitetut läpikuultavat esitetelineet ja tiedotetelineet.

Rajausnauhoilla ja rajausköysillä varustetut rajaustolpat / kulunohjaustolpat ihmisten liikkumisen ohjaamiseen.

T-Flex – tekstiilikankaalla päällystety yksillöllisesti muotoiltu tilanjakaja / seinäke alumiinikehyksissä toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle voi painattaa valokuvia, yrityksen logon tai mainoksia.

Suojapleksi / pisarasuoja / pärskesuoja tiskille tai pöydälle. Varastossa kolme kokoa. Voit myöskin tilata omilla mitoilla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / ulkomainosteline.

Valokaappi / valolaatikko erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettu sekä tuotemerkkimainoksiin sopiva valomainos.

Kaikki nämä ja muut kuvatelineet myy kätevästi
Comdecor OY
Laki 26, 12915 Tallinn, Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu